Raskaan kaluston hinaus

Viking vinssaa ja hinaa kaikkea kevyistä raskaisiin ajoneuvoihin. Pieniä ja suuria kuorma-autoja, puoliperävaunuja, linja-autoja, työkoneita ja muita.

Raskaan liikenteen hinauksen asiantuntemus

Viking Assistance tarjoaa asiakkailleen aina parasta raskaan liikenteen hinauspalvelua – sekä liikkuvan kaluston että teknisten apuvälineiden osalta. Nykypäivän linja-auto- ja kuorma-autorakenteet asettavat suuria vaatimuksia hinausautoille. Sen lisäksi, että tietoa päivitetään jatkuvasti kurssien ja sisäisen koulutuksen avulla, tarvitaan myös äskettäin kehitettyjä erikoislaitteita, joissa on otettu huomioon ajoneuvotekniikan kehitys. Näin saavutetaan kustannustehokas ja turvallinen hinaustapahtuma.

Isoissa vahinkotapauksissa Viking omalta osaltaan ohjaa ja tarjoaa asiantuntemustaan vahinkopaikan turvallisen mutta tehokkaan työskentelyn takaamiseksi sekä lisävahinkojen minimoimiseksi. Työntekijöitämme harjoitetaan ja koulutetaan toimimaan kaikenkokoisissa vahinkotapauksissa. Kokonaisvastuu onnettomuuspaikalla työskentelemisestä on pelastuslaitoksella, mutta myös rahdin ja ajoneuvojen jäännösarvoista on huolehdittava, jotta autonomistajille ja vakuutusyhtiöille aiheutuvia kustannuksia voidaan minimoida – tässä Vikingin asiantuntemus on avainasemassa.

Tieturva-, eli TMA auto

Monet Viking hinausasemamme tarjoavat paikallisesti tuotettua tieturvapalvelua tähän käyttöön tarkoitetulla TMA törmäys- / tieturva-autolla sekä muulla liikenteenohjauksen erikoiskalustolla. Tieturva- eli TMA autot tuovat turvaa työskentelyyn liikenteellisesti haastavissa, niin pienissä kuin suurissa tehtävissä tien varrella. TMA autoihin on asennettu työkohteen turvallisuutta lisäävä törmäysvaimennin, joka estää muuta liikennettä törmäämästä itse työkohteeseen. Törmäysvaimentimen vaimenninelementti suojaa myös sitä päin ajavaa autoilijaa vähentäen törmäävässä ajoneuvossa matkustavien loukkaantumisen tai vammautumisen riskiä.