Puhkesiko rengas? Viking auttaa sinua vuorokauden ympäri

Rengasrikon sattuessa siirry turvalliseen paikkaan tien sivuun ja soita meille. Autamme sinut eteenpäin – missä tahansa oletkin, kellon ympäri!

Tiepalvelu 1, 2, 3

Vikingin avulla saat nopeasti apua, kun rengas on puhjennut. Tilaa vain tiepalvelu ja me hoidamme loput.

Tilaa tiepalvelua

Soita 0100-2424 tai tilaa tiepalvelu verkosta. Asiakaspalvelijamme kartoittavat vahingon syyn ja järjestävät sinulle käynnistysapua.

Viking auttaa sinua

Saavumme nopeasti, yleensä 60 minuutissa, ja suoritamme renkaiden vaihdot ja paikkaukset tai hinauksen korjaamolle.

Jatka matkaasi

Kokeneet hinausautojemme kuljettajat vaihtavat tai paikkaavat renkaat puolestasi, jotta voit jatkaa nopeasti matkaa omalla autollasi.

Renkaan korjaus, renkaanvaihto tai hinaus

Rengasrikon sattuessa on olemassa useita vaihtoehtoja tilanteen käsittelemiseksi. Se, mikä vaihtoehto valitaan, riippuu renkaan vaurioista ja siitä, onko sinulla vararengasta saatavilla.

Renkaan paikkaaminen

Jos renkaan vaurio sallii, paikkaamme renkaan tilapäisesti siten että voit jatkaa matkaasi. Tilapäispaikkaus tulee aina korjauttaa mahdollisimman pian rengasliikkeessä sisäpuolisella paikkauksella irrottamalla rengas vanteelta. Valitettavasti kaikkia vaurioita ei voi korjata tilapäispaikkauksella.

Hinaus korjaamoon

Jos renkaan vauriot ovat liian suuret paikattavaksi eikä vararengasta ole saatavilla, autamme hinaamalla auton lähimpään korjaamoon.

Vararengas

Jos renkaan vaurioita ei voi korjata paikan päällä, huoltomies vaihtaa sen tilalle vararenkaan, jos sinulla on sellainen. Kaikissa nykyautoissa ei enää ole fyysistä vararengasta, ainoastaan paikkaussarja. Osassa autoista saattaa olla ainostaan pienikokoinen vararengas, jolla matkaa voi jatkaa rajoitetulla nopeudella.