Tyhjä tai viallinen akku?

Saat käynnistysapua kellon ympäri ja vuoden ympäri, missä ikinä oletkin. Kokeneet hinausauton kuljettajamme saapuvat paikalle nopeasti ja varmistavat turvallisen ja lempeän käynnistyksen autollesi.

Käynnistysapu 1, 2, 3

Vikingin avulla avun saaminen on nopeaa ja helppoa, kun auton akku on tyhjä. Tilaa vain tiepalvelu ja me hoidamme loput.

Tilaa tiepalvelu

Soita 0100-2424 tai tilaa käynnistysapu verkosta. Asiakaspalvelumme kartoittaa tilanteen ja järjestää sinulle käynnistysapua.

Viking auttaa sinua

Tulemme nopeasti paikalle, yleensä 60 minuutissa, ja annamme käynnistysapua. Jos kyseessä on isompi vaurio, hinaamme autosi korjaamolle.

Jatka matkaasi

Kokeneet kuljettajamme saapuvat paikalle nopeasti ja huolehtivat siitä, että autosi käynnistyy turvallisesti ja voit jatkaa matkaa omalla autollasi.

Käynnistysapu 60 minuutissa

Vikingillä on tiepalveluasemia eri puolilla maata, etelästä pohjoiseen. Olemme yleensä paikalla 60 minuutissa, kun tarvitset käynnistysapua.

Neljässä tapauksessa viidestä saamme sinut jatkamaan matkaa omalla autollasi

Erikoisvalmisteisten huoltoautojemme ja kokeneiden kuljettajiemme avulla, jotka on koulutettu käyttämään uusinta starttiaputekniikkaa, voimme käynnistää autosi turvallisesti ja hellävaraisesti, niin että pääset jatkamaan matkaasi.