Ensisijainen tiepalvelun tarjoaja pienille ja suurille yrityksille

Täytä vakuutuksesi aukot, vältä toiminnan keskeytyksiä ja säästä rahaa, kun jokin menee pieleen. Erikoisosaamisemme antaa sinulle yrityksesi tarvitseman ennustettavuuden ja turvan.

Viking on käytettävissä sinua ja kuljetuskalustoasi varten 24/7/365

Vikingin asiakkaana voit luottaa siihen, että olemme vierelläsi ja autamme sinua vaikeissa tiepalvelutilanteissa olivatpa ne millaisia tahansa.

Omistautunut tiimi

Vikingin kanssa solmitulla yrityssopimuksella saat käyttöösi raskaan kaluston tiimimme ja omistautuneen asiakaspalvelumme, jolla on erikoisosaamista kohdata sinut, joka olet ammattimainen toimija.

Hinausverkosto

Viking on yksi Pohjoismaiden suurimmista tiepalveluoperaattoreista, jolla on yli 60 vuoden kokemus ja maanlaajuinen verkosto tiepalveluasemia ja hinausautoja, joten Viking on aina nurkan takana.

Asiakaspalvelu

Tarpeisiisi räätälöity puhelinkeskus. Ympärivuorokautiset hälytyskeskus-, hätäpuhelin- ja asiakaspalveluratkaisut, jotka on mukautettu yrityksesi ja toimialasi mukaan.

Aina oikea ratkaisu ja sopimus yrityksellesi

Sinun ei tarvitse olla kuljetuksen eikä hinauspalvelun asiantuntija. Autamme sinua löytämään ratkaisun, joka turvaa kalustoasi, jotta sinun ei tarvitse huolehtia odottamattomista kustannuksista tai liiketoiminnan keskeytyksistä.

Vähennä riskejä ja turvaa yrityksesi odottamattomilta kustannuksilta

Tavoitteenamme on tuoda turvaa sekä yritykselle että yksittäisille työntekijöille, jos jotain sattuu, ja vähentää odottamattomia taloudellisia menetyksiä, kun jokin lopulta menee pieleen. Vikingin avulla saat taatusti tarvitsemasi asiantuntemuksen, kun sitä todella tarvitset.

Ratkaisut pienille, keskisuurille ja suurille yrityksille

Olitpa pieni yritys, jolla on 5 ajoneuvoa, tai suuri yritys, jolla on 50 ajoneuvoa, Vikingillä on ratkaisuja, jotka vastaavat tarpeitasi. Standardoidut paketit yrityksille, jotka haluavat päästä nopeasti alkuun tai yksilöllisesti mukautetut ratkaisut räätälöidyillä rutiineilla.

Joustavat ja kannattavat yrityspalvelut

Viking tarjoaa asiakkailleen nopeita, luotettavia, laatuvarmistettuja ja taloudellisesti tehokkaita kuljetus- ja pelastuspalveluita.