Päivystävä tie- ja hinauspalvelu Vaasassa

24h Viking hinauspalvelu Vaasassa

Jouduitko kolariin Vaasassa? Vai pitääkö auton moottori kummallista ääntä? Soita palvelukeskukseemme, niin 24 h päivystävä hinausauto ajaa viipymättä tapahtumapaikalle Vaasan alueella! Kartoitamme jo puhelimessa auton teknisiä ongelmia ja järjestämme tarvittavan kaluston paikalle. Käytössämme on ajantasainen hinauskalusto, joka käy monenlaisiin tilanteisiin. Kokeneet ammattilaisemme auttavat niin auton käynnistyksessä, hinauksessa kuin ovien avaamisessakin. Jos autosi täytyy kuitenkin toimittaa korjaamolle, teemme hinauksen turvallisesti ja ammattitaidolla. Älä unohda kysyä tarvittaessa vuokra-autoa!

Eikö mennyt ihan kuin Strömsössä ja avaimet jäivät sisälle autoon? Koulutetut asiantuntijamme auttavat auton oven avauksessa joko puhelimitse tai tarvittaessa lähetämme avauspalvelun paikalle. Apu saapuu ripeästi, sillä hinauspalvelu on aina lähettyvillä ja henkilökuntamme on koulutettu avaamaan auton lukot. Tarvittaessa saamme myös auton hälytysjärjestelmän pois päältä, jotta matkasi jatkuu vaivatta.

Viking päivystää Vaasassa vuoden jokaisena päivänä

Hinauspalvelun hinta määritellään suoritettujen huoltotoimien ja auton mahdollisten hinausmatkojen mukaan. Useimmiten kaskovakuutus korvaa hinauskustannukset, mutta voit halutessasi olla yhteydessä asiakaspalveluumme ja kysyä lisätietoja. Sinun ei tarvitse kuitenkaan huolehtia vakuutusasioista, sillä autamme aina autosi vakuutuksista, mallista ja merkistä riippumatta.

Länsirannikon keli pääsee välillä yllättämään kokeneenkin autonkuljettajan. Kun auton akku tyhjentyy talvella pakkasella, me tarjoamme auton käynnistysapua kaapeleilla ja apukäynnistimellä. Siksi kannattaa ottaa ylös Viking-tiepalvelun numero ja muista, että Viking päivystää Vaasassa vuoden jokaisena päivänä!