Päivystävä tie- ja hinauspalvelu Kiteellä

Olitko matkalla Kiteelle pesäpallo-otteluun, kun auto hyytyikin kesken matkan? Soita palvelukeskukseemme, niin hinauspalvelu saapuu viipymättä sijaintiisi! Käytössämme on ajantasainen hinauskalusto, joka sopii eri tilanteisiin. Ammattilaisemme hoitavat auton käynnistämisen, ovien lukituksen avaamisen ja turvallisen hinauksen autohuoltoon. Mahdollisia auton teknisiä ongelmia voidaan ratkoa joissain tilanteissa jo puhelimitse, mutta jos auto tarvitsee hinata, niin toimitamme sen sopivimmalle korjaamolle. Lisäksi järjestämme sinulle tarvittaessa vuokra-auton.

Koulutettu asiakastukitiimimme palveluksessasi

Kun auton ovet eivät aukea: Autosi on parkissa Kiteen Tolosenmäessä, kun huomaat avaimen temppuilevan ja auton ovet eivät aukea. Koulutettu asiakastukitiimimme auttaa sinua auton oven avauksessa puhelimitse ja tarvittaessa lähetämme avauspalvelun paikalle. Apua ei tarvitse odottaa pitkään, sillä lähin hinauspalvelun edustaja saapuu avaamaan auton lukituksen ja kytkee hälytysjärjestelmän pois päältä, jotta pääset viipymättä jatkamaan matkaasi.

Mitä luotettava ja asiantunteva hinauspalvelu maksaa? Hinauspalvelun hinta määritellään tehtyjen toimenpiteiden ja auton mahdollisten kuljetusten mukaan. Kaskovakuutus korvaa yleensä hinauskustannukset, mutta voit tietysti aina kysyä lisätietoja asiakaspalvelustamme! Sinun ei tarvitse huolehtia muistakaan vakuutusasioista, sillä meillä palvellaan autosi vakuutusyhtiöstä, merkistä ja mallista riippumatta.

Kiteen keli pääsee yllättämään kokeneitakin autonkuljettajia vuosittain. Auton akku voi tyhjentyä talvella pakkasella tai rengas hajota tien vaurioihin. Vikingiltä saat auton käynnistysapua sekä kaapeleilla että apukäynnistimellä. Suosittelemme tallentamaan Viking-tiepalvelun numeron puhelimeen, sillä me todella palvelemme Kiteellä 24 h ympäri vuoden!