Päivystävä tie- ja hinauspalvelu Jyväskylässä

Jyväskylä sijaitsee valtateiden tärkeässä risteyskohdassa Keski-Suomessa ja vilkas liikenne aiheuttaa silloin tällöin myös kolareita, joiden jälkeen auto täytyy saada korjattua tai hinattua korjaamolle. Viking-tiepalvelun ammattilaiset ovat silloin käytettävissä puhelimitse ja paikan päällä. Koulutettu henkilökuntamme auttaa ajantasaisella kalustolla esimerkiksi auton apukäynnistyksessä, auton ovien jäädessä lukkoon ja tietenkin auton turvallisessa hinauksessa. Myös vuokra-auton toimitus onnistuu kauttamme.

Jäivätkö auton avaimet lukkojen taakse?

Kun auton avaimet ovat jääneet lukkojen taakse, koulutettu asiakastukitiimimme neuvoo niiden avaamisessa puhelimitse. Tarvittaessa paikalle saadaan nopeasti myös hinauspalvelu, joka avaa auton lukituksen ja nollaa hälytyksen, jotta matka jatkuisi taas huoletta.

Mistä hinauspalvelun hinta koostuu? Viking palvelee autosi merkistä, mallista ja vakuutuksenantajasta riippumatta. Kaskovakuutuksesta on usein turvaa esimerkiksi mahdollisten hinauskustannusten kattamisessa. Hinauspalvelun hintaan vaikuttavat tehdyt korjaustoimenpiteet esimerkiksi rengasrikon sattuessa ja hinauksissa korjaamon etäisyys tapahtumapaikalta.

Onko autosi ollut pitkään käyttämättä, eikä se nyt suostukaan starttaamaan? Esimerkiksi pakkanen voi tyhjentää auton akun talvella ja silloin tarvitset auton käynnistysapua. Viking-tiepalvelu auttaa käynnistämään auton kaapeleilla ja apukäynnistimellä. Entä jos auton rengas hajoaa keväällä routavaurioihin, eikä vararengas ollutkaan siellä, missä sen pitäisi olla? Soita Vikingille, me tulemme apuun Jyväskylässä ympäri vuorokauden.