Sammuiko autosi ajosta? Viking auttaa sinua vuorokauden ympäri.

Joskus vika voi yllättää kesken ajon ja auton moottori sammuu ajaessasi. Toisinaan taas liikkeelle lähteminen estyy, kun auto ei jostain syystä käynnisty. Viking on valmis auttamaan sinua ympäri vuorokauden, missä tahansa, riippumatta siitä, mikä ajoneuvo sinulla on.

Tiepalvelu 1, 2, 3

Vikingin avulla saat nopeasti apua moottorin käynnistymiseen tai yllättävään sammumiseen liittyvissä tilanteissa. Tilaa vain tiepalvelu ja me hoidamme loput.

Tilaa tiepalvelu

Soita 0100-2424 tai tilaa tiepalvelu verkosta. Asiakaspalvelumme kartoittaa vahingon syyn ja järjestää sinulle avun paikalle.

Viking auttaa sinua

Saavumme pian, yleensä 60 minuutin kuluessa, ja yritämme ratkaista ongelman mahdollisimman nopeasti paikan päällä.

Jatka matkaasi

Hinausautojemme kuljettajat yrittävät ratkaista ongelman paikan päällä, jotta pääsisit jatkamaan matkaasi, tai he hinaavat sinut lähimpään korjaamoon.

Ajosta sammunut tai ei lähde käyntiin

Autossa moottori voi sammua autoa ajettaessa tai se ei ajamaan lähtiessä suostu käynnistymään. Viking auttaa sinua molemmissa tilanteissa.

Moottori sammuu kesken ajon

Ongelmat ajon aikana voivat olla stressaavia. Heti kun huomaat, että auto menettää tehoa, yritä ohjata auto tien sivuun pois ajoradalta. Jos auto jää ajoradalle, varoita muuta liikennettä varoituskolmiolla ja poistu autosta turvallisempaan paikkaan, kun tilaat tiepalvelua sekä odotat meitä.

Moottori ei käynnisty

Jos ajamaan lähtiessäsi autosi ei käynnisty, voi vian aiheuttaa useampikin tekijä. Viking auttaa sinua joka tilanteessa. Soittaessasi Vikingille, kartoitamme tilanteen ja lähetämme paikalle apua.